Ana içeriğe atla

Üniversitemizde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında ASBÜ Hazine Müzesi organizasyonuyla "Sema Efe Resim Atölyesi" ve "Ankara Şehir Hastanesi Sağlıkçı Ressamlar Grubu" sanatçıları tarafından hazırlanan “14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.

Sağlık çalışanlarına yönelik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından program; atölye eğitmeni ressam hemşire Sema Efe, ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz, ASBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar, ASBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Osman Kurt’un açılış konuşmalarıyla devam etti. Ardından programda kemanda Prof. Dr. Zafer Kurtaslan, piyanoda da Doç. Tayfun İlhan’ın katılımıyla müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müzik dinletisi sonrasında atölye katılımcılarına sertifikaları takdim edildi.

Sertifika takdimi sonrasında, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Osman Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz ve beraberindeki heyet; açılış töreni ardından resim sergisini ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi, 18 Mart 2022 Cuma gününe kadar ASBÜ Hazine Müzesi’nde ilgililerin ziyaretine açık olacaktır.