Ana içeriğe atla

ASBÜ Hazine Müzesi’nde 30 Mayıs 2023 Salı günü ASBÜ Yabancı Diller Fakültesi’nde Fakülte Sekreteri olarak görev yapan Muharrem Çalık’ın “Ajandamdan Karalamalar” adlı kişisel karikatür sergisi açılışı düzenlendi. Sergi açılış töreni, ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz, Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz, Genel Sekreter Saim Durmuş ve üniversite personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi açılış töreninde, Muharrem Çalık’ın sergi hakkında bilgilendirme konuşması sonrasında ASBÜ Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz açılış konuşmaları yaptı. Ardından Genel Sekreter Saim Durmuş tarafından Muharrem Çalık’a teşekkür belgesi takdim edildi. Teşekkür belgesi takdimi sonrasında kurdele kesimi ardından katılımcılarla birlikte Muharrem Çalık’ın “Ajandamdan Karalamalar” adlı kişisel karikatür sergisi ziyaret edildi.

Sergi, 9 Haziran 2023 Cuma gününe kadar ASBÜ Hazine Müzesi’nde ziyaret edilebilir.