Ana içeriğe atla

ASBÜ Hazine Müzesi’nde 19 Kasım 2022 Pazartesi günü ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emin Toksöz’ün “Oyunbaz” adlı kişisel resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Sergi açılış programı, Dr. Öğr. Üyesi Emin Toksöz ve ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz’ın sergi hakkındaki bilgilendirme konuşmalarıyla başladı.  Ardından Dr. Öğr. Üyesi Emin Toksöz’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgesi takdimi sonrasında katılımcılarla birlikte Dr. Öğr. Üyesi Emin Toksöz’ün “Oyunbaz” adlı kişisel resim sergisi ziyaret edildi.

Çalışmalarında biçimsel ve anlatım dili olarak Art Deco, soyut ve mizahi tarzı benimseyen Dr. Öğr. Üyesi Emin Toksöz’ün “Oyunbaz” adlı ikinci kişisel resim sergisi, 23 Aralık 2022 Cuma gününe kadar ASBÜ Hazine Müzesi’nde ilgililerin ziyaretine açık olacaktır.