Ana içeriğe atla

ASBÜ Hazine Müzesi’nde 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü Süleyman Demirel Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde görev yapmakta olan Öğr. Gör. Dr. Fatma Nilhan Özaltın’ın “Minyatürlerle Aşk Tasviri” adlı kişisel resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılış töreni, ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz, Genel Sekreter Saim Durmuş, üniversite personeli ve sanatseverlerin katılımıyla düzenlendi.

Sergi açılış töreni, Öğr. Gör. Dr. Fatma Nilhan Özaltın’ın sergi hakkında bilgilendirme konuşması sonrasında Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Öğr. Gör. Dr. Fatma Nilhan Özaltın’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgesi takdimi sonrasında katılımcılarla birlikte Öğr. Gör. Dr. Fatma Nilhan Özaltın’ın “Minyatürlerle Aşk Tasviri” adlı kişisel resim sergisi ziyaret edildi.

“Minyatürlerle Aşk Tasviri” adlı kişisel resim sergisi, 12 Mayıs 2023 Cuma gününe kadar  ASBÜ Hazine Müzesi’nde ilgililerin ziyaretine açık olacaktır.