Ana içeriğe atla

Üniversitemizde ASBÜ Hazine Müzesi organizasyonuyla 10 Ekim Pazartesi günü “Tezhip, Hat, Kat-ı Karma Sergisi” açılış töreni düzenlendi.

ASBÜ Hazine Müzesi Müdürü Mehtap Tursun’un müzeyi tanıtan açılış konuşması ardından program, Hat Sanatçısı Meral Ünver ve Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz’ın konuşmalarıyla devam etti. Ardından Hat ve Tezhip Sanatçıları Meral Ünver ve Büşra Tuzci’ye ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Sertifika takdimi sonrasında katılımcılar, açılışı yapılan Tezhip, Hat, Kat-ı Karma Sergisini ziyaret ettiler.

ASBÜ Tezhip, Hat, Kat-ı Karma Sergisi, 14 Ekim 2022 Cuma gününe kadar ilgililerin ziyaretine açık olacaktır.